Dagbesteding op maat

We ondersteunen de medewerkers van Peer door gastpeer te zijn. De vergaderruimtes worden verhuurd aan mensen en bedrijven door het hele land, gezien de centrale ligging. Wij printen op vrijdag de planning voor de week daarop zodat we de ruimtes en de taken kunnen verdelen. We richten de ruimte in zoals de klant dit wenst. We ontvangen deze gasten, zetten koffie & thee klaar en maken dagelijks de lunch klaar. Gezien de ruime keuken die we tot onze beschikking hebben, kunnen we ook andere dingen bakken/ klaarmaken.  Ook administratieve werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Denk aan kopiëren, lunchkaarten maken, lamineren enz. Als het even wat rustiger is, kunnen we schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

We hebben ook een pikkelvrije ruimte. Dit is een grote ruimte zonder ramen. Hier kan je even rustig werken zonder al te veel prikkels te krijgen. 

We hebben ook ruimtes met veel ramen en licht inval. We hebben grote partijen lego en puzzels. Deze kunnen we sorteren, in elkaar zetten en verkopen. We hebben ook veel knutselmateriaal zoals schilder en tekenspullen.

Er is een computer aanwezig zodat je hierop kan werken. Vind je het bijvoorbeeld leuk om een website te maken of foto's te bewerken? Dan kan je hieraan rustig werken, in je eigen tempo

We hebben ook tijd voor een praatje/gesprekje. Als het even minder gaat kunnen we het hierover hebben. De professionals werken met verschillende methodieken zoals oplossingsgericht werken, eigen initiatief model en het competentiemodel. Hiervoor zetten we interventies in die je helpen weer verder te kunnen met de dag.